Пост — крик душі: В мережі житомирянка звернулася особисто до Сергія Сухомлина зі своєю проблемою

  Про те, як в одній родині не знаходять порозуміння, здавалося б, найрідніші люди, яким нестерпним стає життя житомирянки та її дитини з особливими потребами, повідомила сама ж героїня історії в соціальній мережі Фейсбук.

  «Шановний Сухомлин Сергіє Івановичу, так як не знаю, до кого вже звертатись за допомогою, я звертаюся особисто до Вас. Поліція нічого не може зробити, соціальна служба теж. Щоб звернутися до суду, потрібні кошти, яких у мене не вистачає на судові збори, тому що я знаходжусь по догляду за сином. Я виховую дитину з особливими потребами. Батька моїх дітей визнали померлим. Житлові умови нашого проживання жахливі (можете направити комісію).

   Моя сім'я терміново потребує покращення житлових умов; я з двома дітьми перебуваю на квартобліку майже 15 років. В квартирі, де ми прописані, проживають також мій батько (квартиронаймач), мати та брат. Вони відмовляються сплачувати гроші за комунальні послуги, наше життя роблять нестерпним. Через них нам вимкнули газопостачання. Мої батьки та брат відмовляються сплачувати кошти за електроенергію.

   Так як в квартирі немає газу, ми користуємося електричними приладами. Я не в змозі постійно сплачувати їхні борги за використану ними електроенергію. Якщо до 20 червня 2019 року вони не сплатять свій борг, я та мої діти залишимося без електрики. Нас хочуть довести до смерті. Якщо не буде електропостачання, ми помремо, тому що не буде як приготувати їжу. Ми не можемо користуватися електрикою в кухні та коридорі, тому що мій брат вимикачі і розетки зіпсував і самовільно проводить електрику зі своєї кімнати до кухні, коридору і ванної кімнати.

 Усіх небайдужих людей дуже прошу допомогти мені та моїм дітям, так як ми знаходимося у вкрай важкому становищі.

 Смірнова Ірина Юріївна моб.тел.(068) 42-44-797», — зазначила в публікації житомирянка Irina Smirnova.10011930 2

 

10011930 1Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework