Житомиряни обурені: в центрі міста з'явилися дірки в плитці через монтаж холодильників із «солодким холодом»

  У соціальних мережах справжній ажіотаж викликав допис житомирянина, який показав, що в плитці, поблизу кінотеатру «Україна», з'явилися дірки.

 

  І, звісно ж, цьому є причина. Судячи з фото та коментарів інших користувачів під дописом житомирянина Олександра, плитка починає руйнуватися, в ній з'являються дірки через монтаж холодильників, у яких продають морозива.

  Виходить зовсім інший, зворотний, бік літа та спеки, від якої багато хто рятуєся як морозивом, так і прохолодними напоями тощо.    

  «Это как!? Дырки в плитке!!!! Центр Житомира!!! Или я чего-то не понимаю?», — йде мова в публікації.

  Багато хто в коментарях одразу почав нарікати на халатність одного з найбільших виробників морозива — компанію «Рудь», оскільки, люди припускають, це саме недогляд компанії, яка, на думку деяких містян, причетна до монтажу холодильників та, звісно ж, продажу морозива власного виробництва в цих холодильниках. Та й реклама на холодильнику також промовиста — тієї ж компанії «Рудь».

  Ми, звісно ж, лише констатуємо факт, подаємо інформацію, як її побачили містяни. Ми в жодному разі когось не звинувачуємо, не ображаємо та не шукаємо крайніх, як то кажуть. Але є інцидент, і факт залишається фактом: плитка в самому центрі Житомира дійсно пошкоджена, і, очевидно, через монтаж холодильника.

  Як би там не було, але багато користувачів мережі Фейсбук, житомирян, активно коментували вищезгаданий допис, були обурені вже самим фактом того, що сталося. Доказом цього є численні коментарі під публікацією житомирянина Олександра.12011912 1

12011912 212011912 312011912 412011912 5 Новини Житомира

  

 

Последнее изменение Среда, 12/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework