×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Для природоохоронців вихідні виявились не простими

Інспекторами з охорони навколишнього природного середовища Житомирської області протягом вихідних днів виявлено ряд порушень природоохоронного законодавства, а саме в Баранівському районі  при обстеженні лісових масивів виявлено 15 засобів для ловлі диких тварин (петлі) які були вилучені.

  За порушення правил полювання складено 4 протоколи про адміністративні правопорушення.

Про це повідомляє прес-служба Державної екологічної інспекції у Житомирській області.

На ринку в м. Житомир за порушення правил реалізації новорічних ялинок до адміністративної відповідальності у вигляді штрафу притягнуто 2 особи.
В Романівському та Баранівському  районах виявлені автомобілі які перевозили новорічні ялинки без належних документів. Винних осіб притягнуто до адміністративної  відповідальності у вигляді штрафу.
Поблизу с. Владівка, Малинського району виявлено 2 осіб які проводили полювання. Чоловіки побачивши працівників Інспекції  розбіглися в різні сторони. Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища почали їх наздоганяти, один із втікачів почав стріляти з мисливської рушниці  в бік інспектора.  На щастя, він не влучив в працівника інспекції, але і наздогнати його не вдалося.  
На місце  події  негайно було викликано слідчо – оперативну групу працівників Малинського МВ УМВС для встановлення та затримання злочинця.   На сьогоднішній  день по даній справі розпочато кримінальне провадження.

n 0401152291

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework