×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Новограді-Волинському вручили нагороди родичам загиблих у АТО військовослужбовців

У суботу, 3-го січня, в місті Новограді-Волинському, на Житомирщині, у великій сесійній залі Будинку Рад за дорученням командира 8-го армійського корпусу генерал-лейтенанта Петра Литвина, начальник штабу корпусу полковник Петро Ромигайло вручив державні нагороди рідним загиблих в ході антитерористичної операції воїнів 30-ї окремої механізованої бригади.

Про це повідомляє 8 корпус.

За особисту мужність та героїзм, виявлені у захисту державного суверенітету та територіальної цілісності України Орденом Богдана Хмельницького ІІІ-го ступеню нагородили:
капітана Валерія Юрченко − посмертно;
капітана медичної служби Дмитра Герасимчука − посмертно;
старшого лейтенанта В'ячеслава Уткіна − посмертно;
старшого лейтенанта Антона Мілько − посмертно;
лейтенанта Олександра Марчука − посмертно.

«Ми пам'ятаємо і тужимо разом з Вами, дорогі рідні й близькі наших героїв. Мені сьогодні надзвичайно важко підібрати слова, щоб виразити почуття глибокої скорботи й одночасно великої гордості за ваших синів, чоловіків, батьків Ваших дітей, за моїх співслужбовців. Я розумію, що не можу осягнути всю повноту тієї втрати, яку пережили ви. Для мене кожен військовослужбовець, що пав смертю хоробрих − це взірець виконання військового обов'язку, Військової Присяги, вірний син свого народу і просто надійний бойовий товариш, на якого я міг повністю покластись у бою, − зазначив командир 8-го армійського корпусу генерал- лейтенант Петро Литвин.

n 0401152293

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework