На Житомирщині чоловік випадково підстрелив хлопчика

  Подія сталась 12 червня у с. П’ятці Чуднівського району. Попередньо, місцевий житель, вистреливши з дрібнокаліберної зброї на своєму подвір’ї, влучив у 12-річного хлопця у сусідньому обійсті. Підлітка госпіталізували. Тривають першочергові заходи для з’ясування усіх обставин.

   Близько 12.30 до Чуднівського відділення поліції надійшло повідомлення про госпіталізацію до місцевої лікарні 12-річного жителя с. П’ятки із пораненням спини. Хлопцеві надали необхідну медичну допомогу.

  На місце події для з’ясування обставин одразу виїхала і працювала слідчо-оперативна група місцевого відділу поліції. Попередньо встановлено, що 50-річний селянин, працівник лісового господарства, на території свого домоволодіння вистрелив з дрібнокаліберної рушниці. Як виявилось згодом, він влучив у сусідського підлітка, який знаходився у своєму подвір’ї.

  В обійсті поліцейські оперативно провели першочергові заходи. Подію належним чином зареєстровано. Водночас про цей факт проінформовано Державне бюро розслідувань. Всі матеріали готові для передачі за підслідністю.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Воскресенье, 16/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework