Грав у КВК, а тепер продає будматеріали: На Житомирщині знайшли повного тезка Зеленського

  Однакове ім'я з президентом має деякі мінуси.

 

  Один керує країною, а інший - постачає будматеріали. Вони не знають одне одного, хоча звати їх однаково - Володимирами Зеленськими. З тезком президента поспілкувався "Сніданок з 1+1".

  Володимир Зеленський: 41 рік; зріст 166 см; народився на Дніпропетровщині у Кривому Розі. Обіймає посаду президента України.

  Володимир Зеленський: 25 років; зріст 172 см; народився у селі Камінь, Житомирської області. Працює менеджером зі збуту будівельних матеріалів.

  Тезко президента також починав свій шлях зі шкільних вистав. "У КВК оці сценки шкільні. В університеті так само грали. В Квартал не рвуся. Можливо вже краще створювати щось своє, чим очолювати створене", - розповів він.

  Але Зеленський кар’єру будує не в гуморі, а в будівельній фірмі. На роботі Володимира підколюють колеги. Кажуть, що після інавгурації до нього стало складно дотелефонуватися.

  "Якщо є проблемні клієнти, то ми просимо Володю з ними зв’язатися. Він каже: "Доброго дня, це Володимир Зеленський", - розповів колега.

  Але є й мінуси від схожості з новоспеченим президентом, особливо це відчутно в інтернеті.

  "Мабуть найбільший удар відчув у мене акаунт у Facebook. Тобто, почалися зразу пости фотографій моїх. Тоді приходилося писати: "Видаліть! Бо будете мати справу з Володимиром Зеленським!", - поділився він.

  Але Володимир не відхрещується від політичної кар'єри: "Два строки. І якраз я можу приходити". Бо президентом можна стати щонайменше в 35.

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework