На Житомирщині резервісти-десантники виконують стрибки з парашутом

  Особовий склад оперативного резерву першої черги, що проходить навчальні збори на базі загальновійськового полігону Десантно-штурмових військ, що на Житомирщині, здійснює стрибки з парашутом.

  Військовослужбовці десантуються з транспортно-бойового вертольота Мі-8 Армійської авіації Сухопутних військ ЗС України з висоти 600 метрів для досвідчених парашутистів та 800 метрів для «першоразників».

  Кожного резервіста ретельно підготували до здійснення стрибка з парашутом. Кожен з них,  пройшов повітрянодесантну підготовку, де на спеціальних тренажерах повітрянодесантного комплексу були відпрацьовані усі елементи наземної підготовки.

  Також резервісти самостійно здійснили укладку своїх десантно-парашутних систем. Серед особового складу оперативного резерву першої черги, що здійснював стрибки було чимало «першоразників».

77f5dbcabe448cb5433a8842ac2e7d0f2d5a9937

  – Тут усе саме так, як і було обіцяно на початку зборів: цікава програма, справжній адреналін, враження, якісна програма підготовки, гідне ставлення зі сторони командного складу та інструкторів. Для нас, резервістів, тут створили усі умови для тренувань та відпочинку. Тому сьогодні, я охоче виконав стрибок з парашутом. Це був перший мій стрибок, і на цьому я тепер однозначно не зупинюся, – відзначив один з резервістів.

  Резервісти здійснювали стрибки з парашутом пліч-о-пліч з постійним складом військових частин Десантно-штурмових військ, дислокованих на Житомирщині.

  – Сьогодні, як і завжди, навіть спостерігаючи з землі чудово видно, що усі парашутисти діють максимально  злагоджено, впевнено, контролюючи свої емоції, уникаючи травматизму. Саме такий результат є найкращою оцінкою роботи інструкторів та офіцерів повітрянодесантних служб, – наголосив заступник командира окремого підрозділу ДШВ з повітрянодесантної підготовки майор Віталій Пилипчук.

ab0352a6a29cd7f4979791c85431df6a3970f519

Прес-служба командування Десантно-штурмових військ ЗС України

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework