×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Пенсіонерка поклала речі сушитися на котел і ледве не спалила всю квартиру

4 січня о 17:08 до оперативно-координаційного центру Управління ДСНС у Житомирській області надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку на три сім’ї, що розташований у обласному центрі.

По прибуттю рятувальників на місце виклику з’ясувалося, що полум’я охопило одну із трьох квартир будинку. Вогонь знищив коридор квартири, перекриття на площі близько трьох квадратних метрів та часткове домашнє майно. Проте вогнеборцям вдалося врятувати інші квартири будинку, локалізувавши пожежу о 17:24. Остаточна ліквідація події відбулася о 18:07.

Як повідомляють в У ДСНС у Житомирській області, господарка 1942 року народження та її 50-річна донька отримали опіки. В свою чергу рятувальники надали потерпілим першу медичну допомогу та передали їх до рук медиків. Як з’ясувалося пізніше, донька проживає у сусідній квартирі, саме вона і виявила пожежу. Її мати поклала на поверхню газового котла сушитися ганчірки та взуття, а сама займалася домашніми справами. Внаслідок чого ймовірно і сталося займання.

Наразі всі обставини події встановлюються фахівцями.

n 0501152300

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework