Тендеру не має, але підготовчі роботи розпочалися миттєво: з міського бюджету понад 3 млн. грн на реконструкцію території та відновлення фонтану біля школи №17

  20 червня на сесії Житомирської міської ради було ухвалено рішення щодо виділення з міського бюджету 3 млн 16 тис. 969 грн на реконструкцію території та відновлення фонтану біля школи №17.

  Через декілька годин після прийняття рішення вже з’явилася техніка, яка почала проводити підготовчі роботи. Миттєва реакція, - повідомляє "Антикорупційний Рух Житомирщини".

  "На сайті Prozorro останній оголошений тендер управлінням капітального будівництва датований 24 травня і тендеру на реконструкцію скверу біля 17 школи там немає. Тому хто виконує підготовчі роботи та за яких підстав – невідомо.

  На сесії Житомирської міської ради начальник управління капітального будівництва В’ячеслав Глазунов зауважив, що проектно-кошторисна документація по даному об’єкту наразі знаходиться на експертизі. Тобто реконструкція розпочата ще й без проектно-кошторисної документації.

  Просимо депутатів Житомирської міської ради звернути увагу на дану ситуацію та винести на розгляд постійних депутатських комісій питання щодо того за яких підстав невідомі особи без договорів з замовником здійснює підготовчі роботи на реконструкцію скверу. А якщо договори на це були, то яким чином вони були укладені, якщо рішення сесії було прийняте в день початку реконструкції", - йдеться в дописі.

65014366 2342302606041623 6416614164503986176 n

Новини Житомира

     
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework