Депутати Брониківської ОТГ одноголосно проголосували приєднання Несолонської сільської ради

  19 червня відбулась сесія Брониківської сільської ради на якій депутати одноголосно підтримали рішення про приєднання Несолонської сільської ради.

  Фахівці Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування, створеного Програмою «U-LEAD з Європою» та Мінрегіоном України, провели інформаційно-роз’яснювальну роботу про стан впровадження реформи децентралізації влади в Житомирській області та переваги стосовно доєднання територіальних громад до вже створених ОТГ.

  Так у травні вже відбулась консультаційна зустріч із депутатами Брониківської ОТГ Новоград-Волинського району з приводу приєднання Несолонської сільської ради.

  «Ще минулого року, у серпні, депутати з села Несолонь направили документи до своїх сусідів, але Брониківська ОТГ не надала згоду на приєднання. Не вистачило всього кількох голосів депутатів. Сьогодні депутати громади одноголосно підтримали таке рішення», - розповів Сергій Романович, радник з децентралізації Житомирського ЦРМС.

  Надалі має відбутись процес оформлення всіх необхідних документів та мають бути проведені довибори на території Несолонської сільської ради.

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework