У Бердичеві попрощалися з народним депутатом Дмитром Тимчуком. ВІДЕО

  Після церемонії прощання із народним депутатом Дмитром Тимчуком у Києві в Будинку офіцерів тіло покійного привезли на поховання до рідного Бердичева, де пройшла юність, де живуть його батьки.

   Нагадаємо, що народного депутата від фракції «Народний фронт» знайшла застреленим вранці 19 червня його дружина… З часу початку російської агресії підполковник запасу Дмитро Тимчук був координатором групи «Інформаційний спротив», військовим експертом і блогером. Він детально висвітлював перебіг анексії Криму, диверсійну діяльність Росії в Україні. У Бердичеві ж Дмитро навчався у політехнічному коледжі, жив із батьками в одному з будинків на Червоній Горі. Військовий журналіст Ігор Зонов пам’ятає його ще зовсім юним.

  Він пішов із життя у 46 років… Із Дмитром востаннє прощаються друзі, колеги, рідні й близькі люди.

  Офіційних результатів слідства ще не названо. Як відомо, розглядають три версії: вбивство, самогубство та смерть через необережне поводження зі зброєю. І колеги-нардепи, і друзі-журналісти, усі, хто знав покійного, сумніваються і відверто не вірять у те, що Дмитро Тимчук міг застрелитись із необережності.

  Нардепи вже звернулись до президента, аби посмертно нагородити Дмитра Тимчука орденом Свободи.

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 24/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework