Бердичівського віслючка врятували від сексуального рабства?

  Ця історія сталась, а вірніше - не сталась в одному селі, що на Бердичівщині.

 

  У місцевого фермера тут вже давно на обійсті живе віслючка, яка щороку дарує йому по одному-два симпатичних віслюка. Зазвичай він їх продає, про що неодноразово давав оголошення в одній із бердичівських газет.

  Але нещодавно до нього зателефонували невідомі зовсім з іншою пропозицією. Мовляв, а чи не здаєте ви свого молодого віслюка в оренду. Для селян, в принципі, це справа звична, коли до козла чи бугая приводять козу чи корову для продовження роду, так сказати.

  Тому фермер почав розпитувати, чи саме з такою метою хочуть в оренду його віслюка, але у відповідь почув, що віслюк потрібен замовникам для фотосесії. Його власник трохи здивувався, але, думає, чого нині не буває, може це якісь молодята хочуть з віслюком до вінця йти, наслідуючи Ісуса Хреста, а може в рекламному ролику якогось мотоблоку хочуть задіяти його як тяглову силу, і став розпитувати далі.

  Спочатку йому пропонували сто доларів за день оренди, а потім і двісті, і триста. І, врешті-решт, замовник видав фермеру справжню ціль оборудки: «Віслюк потрібен для того,що зняти на відео його статевий акт із жінкою легкої поведінки та продати це відео в інтернеті…». Після цього запропонував остаточну ціну – 500 доларів.

  Та власник віслюка вже не сильно і слухав ту пропозицію, бо саме згадував усі кріпкі слівця, які враз вивалив на горе-продюсера нових «В мире животных». Він навіть уявити не міг, що є такі люди, і є такі відео.

  Трохи охолонувши, подумав, а може треба було погодитись на пропозицію, а потім викликати на «знімальний майданчик» поліцію та прокуратуру або ж самому разом з односельцями міцними кілками показати режисерам-анімалістам, «де раки зимують» і як віслюки працюють.

  Ця історія, напевно тепер стане легендою на Бердичівщині, а ми лише можемо констатувати, як пишуть в кінці голлівудських фільмів, що під час підготовки матеріалу жоден віслючок не постраждав.

Джерело: rio-berdychiv.info

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework