Дохла риба спливла біля бердичівського пляжу. ФОТО

  Минулими вихідними в Бердичеві було чи не найспекотніше в цьому році. На міському пляжі Бердичева сотні дітей і дорослих загоряли та купалися в мутній річці. А вже за кілька метрів від щедро збовтаної ними води, попід єдиною набережною міста перехожим відкривалась зовсім інша картина.

   Десятки мертвих рибин, часом довжиною більше ніж півметра, плавали на поверхні води та спричиняли жахливий сморід. Люди обурювались цією картиною, а, особливо, тим, що ніхто мертву рибу не виловлює, і вона стає причиною подальшого зараження води, - повідомляє rio-berdychiv.info.

  Найжахливіше в цій історії, що риба спливає не нижче по течії річки, де з міських очисних споруд та поза ними в річку скидаються каналізаційні стоки, а там, куди, по ідеї, стоки з міста ще не попадають, і зовсім близько від місця, де знаходиться головний водозабор міського водоканалу.

  Цей факт лише підтверджує думку місцевих очільників про те, що не місто травить села району нижче за течією, а, навпаки, села району, які знаходяться вище, труять місто. Але радості від такого підтвердження небагато, адже проблема чистоти Гнилоп’яті спільна для всього населення Бердичівщини. 

riba2

riba3

riba4

riba5

riba6

riba7

riba8

Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework