Суд на паузі: Понінківська фабрика має право на водокористування

  25 червня члени громадської організації "АвтоЄвроСила" спільно з головним спеціалістом-юрисконсультом сектору юридичного забезпечення Інною Дячук та активістами із Першотравенська їздили до Луцька на судове засідання проти Понінківської картонно-паперової фабрики.

   Біля Волинського окружного адміністративного суду вони вимагали врегулювати діяльність Понінківської фабрики, передає novograd.city.

  На засіданні розглядали позов, за яким мають скасувати дозвіл на спеціальне водокористування.

  За словами Анни Муравської, суд міг відбутися за двома сценаріями: 1 – могли закрити на користь активістів, або не закрити на користь керівництва фабрики, а 2 – поставили на паузу, задля того, щоб зібрати ще більше фактів та доказів.27061910 2

  – Суд відмовив в залученні третьої сторони – Поліського округу, ймовірно через те, що юристка Поліської інспекції надала необхідні документи для справи, які є потужною доказовою базою. Позитивно те, що всі попередні суди проти Понінки закривали ще на перших слуханнях, а вчора поставили на паузу для доопрацювань, – розповідає Анна Муравська.

  До 10 липня екологічна інспекція має подати всі документи з уточненнями й доопрацюваннями, до 13 липня представники Понінківської картонно-паперової фабрики повинні їх розглянути і вже 23-го у Волинському окружному адміністративному суді розглядатимуть справу повністю.27061910 3

Джерело: novograd.city

Новини Житомира

   

Последнее изменение Суббота, 29/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework