На Житомирщині ліквідовано пожежу на території приватного домогосподарства

  26 червня о 15:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в цегляному житловому будинку в с. Гута Юстинівка Пулинського району.

   На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем охоплений дах оселі та існує загроза його розповсюдження на поруч розташовані дві господарські будівлі.

  О 15:46 пожежу локалізовано та о 18:35 – ліквідовано. Вогнем повністю знищено покрівлю будинку та частково пошкоджено перекриття. Бійці ДСНС не допустили перекидання вогню на розташовані поруч господарські будівлі і вони залишилися неушкодженими. Загиблих та травмованих не має. До ліквідації загоряння залучалося 4 чоловіки особового складу та 1 одиниця пожежної техніки.

  Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні та експлуатації побутових газових приладів. Зі слів господарів з’ясувалося, що після підключення газового балону до плити, він вирішив перевірити запаленим сірником чи не має витоку газу. Стався спалах газоповітряної суміші, від якого зайнялася штора і далі вогонь розповсюдилася на перекриття оселі та її дах.

   Наразі остаточні обставини надзвичайної події встановлюються фахівцями.

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Воскресенье, 30/06/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework