Тетерівська ОТГ об’єднує свою транспортну мережу із Житомиром

  Тетерівська ОТГ стала першою громадою, яка прийняла рішення про об'єднання транспортної мережі з містом Житомир, після чого автобусний парк 126 маршруту «Тетерівка-Польова», було повністю оновлено.

  Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив Дмитро Ткачук, заступник Житомирського міського голови.

  «В четвер виконком Тетерівської сільської ради прийняв рішення про затвердження транспортної мережі на території свого ОТГ та делегування виконкому Житомирської ОТГ функції організатора перевезень, а вже в п'ятницю на маршруті було замінено весь транспорт на нові автобуси», - розповів Дмитро Ткачук.

  Таке рішення дозволило покращити якість надання послуг з перевезення в обох громадах. Посадовці Житомирської міської ради закликають решту суміжних громад до аналогічного кроку, після чого буде проведено нові конкурси на визначення перевізників.

  Також посадовець повідомив, що новими умовами конкурсів передбачено: оновлення рухомого складу, облаштування автобусів GPS, запровадження електронного квитка та низки інших нововведень для покращення умов обслуговування пасажирів.

  Нагадаємо, що 13 червня в рамках проєкту «Партнерство міських та сільських територіальних громад як ефективний механізм місцевого економічного розвитку» фахівці громадської організації «Інститут громадянського суспільства» провели зустріч з фахівцями Житомирської міської ради та прилеглих громад щодо реалізації двох проєктів співробітництва.

  Один з них стосується запровадження сучасних методів та технологій поводження з твердими побутовими відходами. Інший проєкт «З фермерського двору до міського столу» передбачає створення системи вирощування, збору, часткового перероблювання, доставлення та реалізації продукції сільськогосподарських виробників в межах Житомирського регіону.

Тетерівська_ОТГ

Тетерівська_ОТГ

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework