На зруйнованому покритті траси Н-02 вже ліквідовано близько 12 тисяч квадратних метрів вибоїн

  Розпочаті близько тижня тому роботи з усунення деформацій та пошкоджень на шляху Н-02/М-06/- Кременець – Біла Церква – Ржищів – Канів - Софіївка у Ружинському районі активно тривають.

   За цей час вже  ліквідовано 11 935 квадратних метрів аварійної ямковості на близько 18-ти кілометрах шляху. Крім того, із запланованого ремонту дорожнього покриття на трьох штучних спорудах, вже роботи виконані на шляхопроводі через залізницю в с. Білилівка.

  На автомобільній дорозі  працює одразу кілька бригад підрядних організацій, що виконують роботи  пневмо-струменевим методом, гарячим асфальтобетоном суцільними картами та методом просочення. Реалізація робіт стала можливою за додаткового надходження коштів з Укравтодору для виконання робіт з експлуатаційного утримання доріг та, зокрема,  ліквідації аварійної ямковості.

  Нагадаємо, що роботи з ліквідації ямковості також тривають на автомобільних дорогах: М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, Р-49 Васьковичі – Шепетівка.

  Крім того, на замовлення Служби автомобільних доріг у Житомирській області та відповідно до Постанови Кабміну, виконуються роботи з поточного середнього ремонту на трьох ділянках шляху М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, (дві – у прикордонній зоні та ділянка від міста Житомир в напрямку Бердичева ); окремих ділянках шляху Н-03 Житомир-Чернівці від міста Житомир до міста Чуднів.

дорога

Прес-служба САД у Житомирській області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 01/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework