Внаслідок негоди рятувальники області зрізали 17 аварійних дерев

 27 червня о 13:30 до Служби порятунку «101» м. Андрушівка надійшло повідомлення про те, що внаслідок буревію на території дитячого оздоровчого табору впали дерева та знеструмили будівлі. На місце події виїхали фахівці 5-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

  Табір знаходиться у лісовому масиві. Щоб заїхати в середину фахівцям ДСНС спочатку довелося розрізали та прибрали повалені на автодорозі 2 дерева, що знаходилися прямо на під’їзному шляху. Вже на території табору з’ясувалося, що негода повалила близько 14 дерев. Деякі з них лежали на лініях електропередач прямо над будівлями. Також вітром зламало верхівки ще декількох дерев та розкидало їх по оздоровчому табору.

негода_Андрушівка

 Близько 4 годин рятувальникам довелося працювати над ліквідацією наслідків негоди. За допомогою бензопил бійці ДСНС розрізали та прибрали усі аварійні дерева. В цей час робочі бригади РЕМу відновили електропостачання у дитячому оздоровчому закладі.

 Постраждалих та загиблих не виявлено.

 Цього ж дня пулинські рятувальники прибрали з автодороги «Пулини – Нова Борова» повалену сильним вітром березу, що впала та частково перекрила проїзд.

негода_Андрушівка

У ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

       
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework