В головному управлінні Держпродспоживслужби розповіли про стан рекреаційних зон області

  Під наглядом спеціалістів Держпродспоживслужби в Житомирській області знаходиться 4 пляжі: 2 (дитячий та дорослий) – у м.Житомирі, та по одному в містах Коростень і Новоград-Волинський. На сьогодні відповідають вимогам санітарного законодавства лише пляжі КП «Парк культури і відпочинку ім. Ю.Гагаріна» Гідропарк в м.Житомирі.

   За результатами  останніх моніторингових дослідженнь, що проводяться кожні десять днів, якість води в р.Тетерів  на території дитячого та дорослого пляжів відповідає гігієнічними вимогами за санітарно-хімічними та мікробіологічними показникам.

  В місті Новоград-Волинський обстеження пляжу не проводилось, до роботи комісій, створених органами влади та місцевого самоврядування, спеціалісти Держпродспоживслужби не залучались.  За моніторинговими даними якість води з річки Случ в районі пляжу м.Новоград-Волинський наразі не відповідає нормативним вимогам за мікробіологічними показниками.

  Фахівцями Коростенського районного управління Держпродспоживслужби на виконання заяви суб’єкта господарювання, який  експлуатує пляж, було проведено позапланове обстеження міського пляжу м.Коростень. За результатами перевірки встановлено, що  пляж до нового оздоровчого сезону не підготовлено – не проведено обкошування прибережної зони від рослинності, зона купання не очищена, належний благоустрій території не проведено.За моніторинговими дослідженнями якість води з річки Уж в районі пляжу не відповідає нормативним вимогам за мікробіологічними та санітарно-хімічними показниками.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глибоке занурення: Що приховує дивовижний кар'єр у Житомирі з лазурною водою. ВІДЕО

Топ-6 найпопулярніших місць для відпочинку біля водойм у Житомирі. ФОТО

Новини Житомира

      

Последнее изменение Вторник, 02/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework