Житомиряни просять організувати нічне патрулювання в центрі міста

  Житомирянка Поліна Андріївна Малець подала електронну петицію до міської ради щодо організації нічного патрулювання Центру (особливо під час свят).  

   Текст електронної петиції:

  "У центрі міста, у районі Молодіжної Моди, Танка, Фонтану та у прилеглих дворах (особливо у дворі Налогової, Рудівського годинника та Скверу), практично цілодобово знаходяться компанії молодих осіб у стані алкогольного чи наркотичного сп' яніння, які неадекватно себе поводять: руйнують місцеве майно, б' ють пляшки та обличчя одне одному, вживають алкогольні та наркотичні речовини, сміттять; апогей хуліганства припадає на нічну годину, заважаючи спати людям та просто жити. Епіцентром "зустрічей" стає подвір' я будинку Перемоги 4. Іноді страшно виходити на вулицю. 

  Постійні крики, сміття та біологічні відходи - стали постійною "прикрасою" району. Мешканці будинків неодноразово звертались до правоохоронних органів, як до гарантів безпеки, за допомогою. Як ви могли зрозуміти - результату ніякого. Пропоную посилити чергування співробітниками патрульної поліції/нацгвардії; патрулювати вказаний район кожні дві години (особливо у нічний час). Дякую".

  На даний момент 0,8% містян підписали петицію. Збір підписів триває.

  Підтримати петиція можна за посиланням petitions.zt-rada.gov.ua

Новини Житомира

       
 

 

Последнее изменение Вторник, 02/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework