Житомирщина готується до Другого обласного рибного фестивалю «Fish Food Fest»

  13 липня 2019 року в с.Перлявка (берег річки Тетерів) за ініціативи Тетерівської ОТГ з нагоди Дня рибалки відбудеться Другий обласний рибний фестиваль «Fish Food Fest».

   Фестиваль є некомерційним і проводиться з метою пропаганди фізичної культури та спорту, здорового способу життя та активного відпочинку на природі; популяризації риболовного спорту; патріотичного виховання молоді та підняття національної гідності; залучення населення до здорового стилю життя, пропаганди спортивно-туристських традицій; популяризації гастрономічного туризму на Житомирщині через автентичну кухню у поєднанні з історією, культурою та традиціями краю; популяризації сімейних цінностей та ін.

  Програмою Фестивалю передбачається проведення змагань зі спортивної рибної ловлі "Тетерівський хижак-2019" (дорослі учасники рибалитимуть з човнів на спінінг, а діти у супроводі батьків на поплавкову вудку з берега, змагатись будуть також корпоративні команди), кулінарні майстер-класи з приготування рибних страв від найкращих шеф-кухарів Житомирської області та кулінарний батл, катання усіх бажаючих на човнах, катамаранах, дошках-САПах, єдині в Україні «Перегони раків», проведення спортивно-розважальних змагань «Тато, мама, я – рибацька сім’я», визначення найкращої цьогорічної рибної страви Фестивалю. Протягом заходу гості зможуть поласувати різноманітними стравами з риби, зробити фото у «пащі акули», для дітей працюватиме дитяча зона з тематичними забавами, атракціонами, аніматорами. Батьки зможуть відпочити та розслабитись у чілаут-зоні. Родзинкою цьогорічного фестивалю стане запуск «Летючих риб», кожен охочий зможе навчитись конструюванню та запуску летючих зміїв!

  Хороший настрій та гарний апетит – ось те, що знадобиться гостям нашого свята! Отже, запрошуємо 13 липня в с.Перлявка порибалити, посмакувати, розважитись та гарно провести час всією родиною! А також не забудьте прихопити Ваше найкраще рибальське фото, розмістити на нашій фотосушці та отримати подарунок!

  Початок розважальної програми об 11:00. Для усіх бажаючих завітати на фестиваль буде організовано підвіз з пл.Перемоги (м.Житомир) об 11:00, 13:00, 15:00 і назад о 12:00, 14:00, 19:00.

  Дістатись до фестивалю можна маршрутними таксі №109, 177, 120 та іншим транспортом Чуднівського напрямку.

afisha2019 a4

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework