Десантники вдосконалюють навички та знання під час тактичних навчань за участі партнерів армій НАТО. ФОТО

  Знищення об’єктів противника, які були виявлені під час десантно-штурмових дій, корегування та перенесення вогню артилерійських підрозділів, боротьба з повітряними цілями, маневри підрозділами – це неповний перелік того, що десантникам вдалося відпрацювати під час занять.

   Про це повідомляє прес-служба 95-ої Окремої десантно-штурмової бригади Збройнi Сили України. 

  Подібні тренування раніше не проводились у такому складі підрозділів Десантно-штурмових військ та закордонних колег. У взаємодії із інструкторами Міжнародного центру миротворчості та безпеки, підрозділи бригади нарощували тактичну обстановку наданням так званих «ввідних» під час ведення десантно-штурмових дій.

  Ключовим елементом занять стало те, що, умовно, основні командири підрозділів були уражені противником, тому управління діями десантників перейшло до запасних органів управління, що дало змогу успішно завершити завдання.

  Представники армій НАТО на подібних заняттях були присутні вперше та разом з інструкторами центру високо оцінили майстерність десантників, а в рамках обміну досвідом наші закордонні колеги отримали нові для себе знання з проведення подібних навчань.

95бригада1

95бригада1

95бригада1

95бригада1

95бригада1

95бригада1

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework