П’ять історій громад Житомирщини потрапили у збірку АМУ «Молодь і громада»

  Асоціація міст України презентувала видання «МОЛОДЬ І ГРОМАДА: ЗМІНИ ЗАРАДИ МАЙБУТНЬОГО» – збірку коротких історії про те, як децентралізація впливає на життя молоді у громадах.

  До збірки потрапили і 5 історій громад Житомирської області: «Школа місцевого самоврядування» (м.Житомир), «Освітній молодіжний проект» (Коростишівська ОТГ), «Конкурс на краще художнє оформлення зупинок» та «Працює шкільне телебаення» (Баранівської ОТГ), «Хаб безпеки та вільного простору для дітей та молоді» (Новоборівська ОТГ).

  «Ми розуміємо, що сьогоднішні зміни – це крок у завтрашній день. Адже саме нинішнім молодим та юним українцям належить жити в оновленій реформованій країні. У цьому контексті на органи місцевого самоврядування лягає велика відповідальність за правильне визначення напрямів розвитку громади, врахування інтересів усіх жителів, зокрема, молоді і дітей. Важливим чинником успіху на цьому шляху є залучення молодих людей до прийняття управлінських рішень, підтримка юних активістів у їх починаннях, створення умов для реалізації різноманітних ідей та проектів», - наголосив у вступному слові до збірки Виконавчий директор АМУ Олександр Слобожан

  Видання підготовлене АМУ в рамках проекту USAID «Розробка курсу на зміцнення місцевого самоврядування в Україні» (ПУЛЬС).

  Публікація буде корисною практикам місцевого самоврядування, медіа-спільноті та усім зацікавленим у темі роботи з молоддю в громадах.

  Збірку можна завантажити на сайті АМУ за посиланням auc.org.ua.

Офіс реформ у Житомирському РВ АМУ

Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 04/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework