У Житомирській обласній лікарні встановлюють реанімаційні панелі

  Вже усі будівельні роботи завершили у відділеннях реанімації та анестезіології й інтенсивної терапії для післяопераційних хворих, що реконструювали в Обласній клінічній лікарні ім. О.Гербачевського за кошти ДФРР.

   Наразі у відділеннях встановлюють конструкції під спеціальні реанімаційні панелі, яких має бути 15 одиниць.

  Про це повідомив головний лікар Богдан Леськів.

  «Будівельні роботи повністю завершені у відділеннях, встановлені меблі та закуплене обладнання вартістю у 9 млн грн вже на зберіганні у складах. Уже привезли 7 реанімаційних консолей, під які сервісна служба уже встановила конструкції. Чекаємо на поставку ще 8 панелей і тоді можна буде говорити про відкриття відділень», – зазначив Богдан Леськів.

  Реконструкцію відділень розпочали восени 2018 року за кошти Державного фонду регіонального розвитку та обласного бюджету. У минулому році вже використали 16,5 млн грн, в обласному бюджеті у 2019 році передбачили ще 15,6 млн грн.

  У кожному з відділень буде розміщуватись по 7 ліжок із усім необхідним обладнанням. А також працюватиме детоксикаційний центр для пацієнтів із гострими отруєннями. До всіх місць будуть підведені необхідні комунікації – електрика, кисень, вакуум тощо.

  Відділення реанімації та анестезіології №2 і інтенсивної терапії для післяопераційних хворих №2 знаходитимуться на першому поверсі лікарні.

  Нагадаємо, що у Житомирській обласній клінічній лікарні ім. О. Гербачевського встановили другий ангіограф.

 Джерело: Житомирська ОДА

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 05/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework