Житомиряни пропонують ліквідувати сміттєзвалища на Богунському і Соколовському кар’єрах та встановити контейнери для ТПВ

  Звернення з відповідною вимогою з'явилося на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради.

  «Влітку, особливо у спеку, людей тягне до води. Житомир хоч і не має моря, проте має пляж у гідропарку та кар’єри, де відпочивають місцеві жителі. Улюбленими місцями відпочинку містян є Богунський та Соколовський кар’єри. Традиційно вважаються дикими і стихійними місцями не обладнаними для відпочинку. За відсутності поблизу контейнерів для збору ТПВ та байдужості відпочивальників до навколишнього середовища, місця відпочинку поступово перетворюються на сміттєзвалища.

  Звичайно, деякі люди не надають великого значення проблемі сміття, оскільки не розуміють, якої шкоди, крім неприємного запаху, воно може нанести. У складі відходів можуть перебувати отруйні леткі речовини, хімічні сполуки, важкі метали, які разом з опадами можуть потрапляти у водойми через ґрунтові води. Ситуація критична, тому потребує негайного вирішення. Прошу вжити заходів щодо ліквідації стихійного сміттєзвалища та розглянути можливість встановлення контейнерів для збору ТПВ в місцях де є під'їзд для забору сміття», — зазначає автор петиції.

  Наразі звернення отримало вже 21,2 % від необхідної кількості підписів. наразі триває їх збір. Підтримати петицію можна тут.

Читайте також: Прокурор плакала у залі суду: Моторошне зізнання батька, підозрюваного у вбивстві рідної 5-річної доньки в Житомирській області

Читайте також: Мало не згоріли живцем: як мати-героїня врятувала немовля під час пожежі на Житомирщині. ВІДЕО

Читайте також: Вбивство на граніті: На Житомирщині розстріляли бізнесмена з Азербайджану. ВІДЕО

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 05/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework