Маленька Емілія з нянею, а бабуся ще й збільшує свій трудовий стаж, — молода мама із Житомирщини про «муніципальну няню»

  Житомирянці Тамарі Рикун допомагає бабуся доглядати за дитиною, тому можливістю оформити «Муніципальну няню» скористалися одразу. Тепер родина отримуватиме по 1 тис. 699 грн щомісяця за послуги няні для своєї дитини віком до трьох років.

 

  «Побачили інформацію про проект «Муніципальна няня в інтернеті і одразу вирішили скористатися такою державною підтримкою. Адже бабуся нам допомагає з дитиною, як раніше допомагала доглядати і за першою дитиною», – розповідає мама Тамара.

  За словами жінки, їх бабуся спочатку доглядала за першим онуком, а тепер допомагає вже з другим. Проте вона не працює, і оформити ФОП для діяльності няні, щоб нараховувався трудовий стаж – вигідно для родини Рикун. Тепер між батьками та бабусею укладений договір про послуги няні, а держава відшкодовує мамі частину витрат на ці цілі.

  «Тепер маленька Емілія з нянею, а бабуся ще й збільшує свій трудовий стаж, окрім того, що дуже допомагає нам з дітьми», – наголошує Тамара Рикун.

  Нагадаємо, що кожна родина може скористатися державною підтримкою та отримувати часткову компенсацію за послуги няні для своєї дитини віком до трьох років.04071917 2

04071917 3Джерело: Житомирська ОДА

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework