У селищі під Житомиром брудна вода не потрапляє до очисних споруд, а тече в городи та в місцеву річку. ВІДЕО

  Про це повідомляється в сюжеті телеканалу UA: Житомир.

 

  «У селищі Озерне через засмічення каналізаційних стоків брудна вода не потрапляє до очисних споруд, а тече в городи та в місцеву річку.

  Про це нам розповів Володимир Чечиль, який проживає в Озерному. За його словами, вода, яка витікає зі стоків, має неприємний запах», — йдеться в описі до відео.

  «В Озерному тривають ремонтні роботи на трубопроводі магістральної каналізації

  З огляду на поширення останнім часом у мережі Інтернет інформації про критичну екологічну ситуацію у смт Озерне, яка пов’язана із поривом магістральної труби каналізації, повідомляємо, що наразі в селищі тривають ремонтні роботи із усунення пориву.

  Роботи проводяться будинкоуправлінням №3 Міністерства оборони.

  Як повідомляє начальник будинкоуправління Леонід Шпаківський, завершення робіт ускладнюється наявністю в каналізаційній трубі сміття (ганчір’я, пісок, дрібні гілки). Залучена до виконання відновлювальних робіт техніка – спеціальне обладнання для розчищення заторів струменевим способом «Кріт» наразі не може впоратись із наявним засміченням труби.

  З огляду на це до робіт залучено екскаватор з метою створення проміжного колодязя для доступу до певної ділянки магістральної труби. На даний час працівниками ремонтної бригади вручну вже піднято велику кількість ганчір’я та піску, які мешканці будників скидали у каналізацію. При цьому варто враховувати, що до магістральної каналізаційної труби смт Озерне стікають не лише каналізаційні стоки житлових будинків, але й вуличні водостоки, куди при зливах потрапляє вода разом з піском та дрібним сміттям. Окремої труби для вуличних стічних вод в селищі немає.

  Зауважимо, що критична ситуація в Озерному склалася, передусім, в силу погодніх особливостей цього року – частих злив та, звичайно, і через безвідповідальність окремих громадян, що скидають в каналізацію сміття.

  На жаль, швидко впоратися із проблемою не вдалося.

  Роботи будуть завершені у найкоротші терміни» — зазначає Тетяна Парфентієва, очільниця управляння культури та туризму Житомирської ОДА.

Новини Житомира

   

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework