Допоможіть Чаді: зоозахисники збирають кошти, аби доправити у житомирський притулок ведмедицю

  «Українське об’єднання захисників тварин»  оголосило про старт збору коштів для перевезення ведмедиці з Василівського реабілітаційного центру в Житомир. Оголошення про це з’явилося на сайті організації, а також на офіційній сторінці в Facebook.

   Мова йде про Чаду, тянь-шанську  ведмедицю,  яка багато років прожила у приватному цирку в Запоріжжі. Але потім господар від неї відмовився, - пише za.in.ua.

  Відкриваємо збір коштів на транспортування ведмедиці Чади з Запоріжжя до Житомира. Чада – колишня циркова ведмедиця, яку дев’ять років тому покинув власник. Всі роки вона провела у маленькій клітці. Завдяки зусиллям зоозахисників, Чаду вдалося тимчасово перемістити в інші умови – у приватний зооцентр Олександра Пилишенка в м.Василівка Запорізької області. Тепер з’явилась можливість кардинально змінити життя Чади. Її готовий прийняти притулок для ведмедів «Біла скеля» (White rock), що знаходиться під Житомиром. Там для Чади готується просторий вольєр з барлогом, відмінне харчування та належний ветеринарний догляд. Вивезення планується на середину липня, – йдеться у повідомленні.

  Наразі із необхідних 9 тисяч гривень вдалося зібрати 1760. Однак ще є трохи часу, і всі охочі допомогти Чаді опинитися у власній домівці, можуть перераховувати гроші ТУТ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  Жертви цирку: в українському селі рятують тварин від знущань. ВІДЕО

Курорт для клишоногих: Як ведмеді Любочка та Синок потрапили з пересувного цирку до притулку. Відео

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework