Дискотека, флешмоби та багато музики: як у Новограді масштабний фестиваль святкували. ФОТО

  В три останніх дні червня у Новограді на солдатському пляжі відбувся музичний фестиваль Lesia Grand Fest – 2019 за підтримки Віктора Мельника.

   Організатори, ГО «Фундація Широкопояс», поділили територію на локації. З першого дня гості на вході розглядали виставку птахів місцевого фотографа Івана Лавренчука.

  Люди активно користувались хешпринтером: публікуючи багато фотографій у соцмережах, вони могли миттєво видрукувати їх у спеціально обладнаному наметі.

  Вражаючим стало Свято фарб Холі. Три дні поспіль усі відпочивальники ходили кольорові, по вуха у фарбах, з чудовим настроєм та новими друзями.

  На фесті не забули й про дітей — вони бавились на величезних батутах, що розміщувались неподалік головної сцени. Також стояв намет ГО «Матусі Н-В», які влаштовували протягом трьох днів цікаві конкурси з подарунками для наймолодших гостей.

  Окрему зону організатори виділили на фуд-корт, де люди куштували національні страви різних країн світу, а також смакували прохолодними напоями.

  Завдяки підтримці Віктора Мельника, на фестиваль завітало багато відомих артистів, зокрема, гурти «Скай», «Антитіла», «Брати Станіслави», «NaviBand». Гості веселились під «Шосте чуття», «Barahta», ХАСа, «Без обмежень», «Aviator». Підспівували Аліні Башкіній, гуртам «Ліловий» і «Пасть крокодила», «Vidverto» та Аркадію Войтюку.

  Для всіх, хто хотів танцювати після концерту, організатори влаштували нічний клуб із діджеєм просто неба.

  Віктор Мельник разом з Ольгою та Олександром Широкопоясами подякували публіці й артистам за таку співпрацю й драйвову віддачу.

  — Я завжди підтримував, підтримую і буду підтримувати таку активну молодь, як Саша й Оля. Дуже радію, що маю таких талановитих і завзятих друзів, — зі сцени розповів Віктор Мельник.

  Упродовж трьох днів люди особисто дякували головному партнерові за неймовірні емоції й за те, що на такому високому рівні провели одне із найголовніших свят Новограда-Волинського. Щирі обійми, усмішки та побажання — це найкращий результат для організаторів. 08071902 1 08071902 1 08071902 1 08071902 1 08071902 1 08071902 1 08071902 1 08071902 1 08071902 1

Павло Клименко, zvyagel.com.ua

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework