У зв’язку із ремонтом доріг Житомирщини змінюється дата та маршрут змагань з велосипедного спорту на шосе

  У зв’язку із ремонтом автомобільних доріг на території Житомирської області змінюють дату та маршрут змагань з велосипедного спорту на шосе.

  Таке рішення прийняли під час засідання оргкомітету щодо проведення змагань «Gran Fondo Zhytomyr Gold Race and Zhytomyr Gold Race Classic».

  За словами начальника управління національно-патріотичного виховання, молоді та спорту ОДА Світлани Гресь, через масштабну ремонтну кампанію траси М-06 маршрут змагань з велосипедного спорту на шосе змінюється, а дату відтерміновують.

  «Ймовірним новим маршрутом для учасників велогонки стане дорога Н-03 – із Житомира до Чуднова. Цю трасу розглядає наразі оргкомітет змагань. Проте із датою масштабної велогонки на Житомирщині, а також детальним маршрутом остаточно визначимось після того, як Служба автомобільних доріг області завершить запланований ремонт на цій ділянці дороги. Наразі ж триває реєстрація усіх бажаючих учасників позмагатися на понад 100 км», – розповіла Світлана Гресь.

  Змагання проходитимуть на території Житомирської області у 9 вікових категоріях, з яких: 6 чоловічих та 3 жіночі.

  До змагань запрошують аматорів, категорію «masters» та категорію «elitе» віком від 18 років і старші. Участь у змаганнях можуть взяти чоловіки та жінки, які мають певну спортивну підготовку, дозвіл лікаря, страховий поліс, справний спортивний велосипед, велосипедну каску та які пройшли реєстрацію.

  У минулому році змагання з велосипедного спорту на шосе також проводилися на Житомирщині, проте учасники їхали по трасі на Новоград-Волинський.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework