Одномандатний виборчий округ № 62. Кандидати в депутати: Хто вони?

   Ми спробували віднайти інформацію про кандидатів в депутати в одномандатному виборчому окрузі №62 на Житомирщині.

 

   Кількість кандидатів у депутати, які беруть участь у балотуванні, у тому числі висунутих - 18.  

   партіями 6

  шляхом самовисування 12.

   Артьомов Сергій Миколайович – народився 7 квiтня 1977 року в місті Житомирі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, представник з маркетингу, ТОВ "ФрісландКампіна", член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ "ВОЛЯ", проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "ВОЛЯ".

  Як повідомляє https://declarations.com.ua, його місце роботи Компанія Фрісо на посаді медичний представник. Його дружина Артьомова Лілія Михайлівна. Також, він має земельну ділянку загальною площею 2200 м2 та легковий автомобіль марки Renault logan. Його вид доходу заробітня плата за сумісництвом у розмірі 93000. Сергій Миколайович є членом організацій, таких як ГС "Рух ветеранів України", ГО "Атошник", ГС "Ветерани Російсько-Української війни Житомирщини".

  Борщівський Віктор Михайлович – народився 8 липня 1975 року в місті Житомирі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ПП "Перша Приватна Клініка", безпартійний, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, самовисування.

  Як повідомляє https://youcontrol.com.ua/ Віктор Михайлович є керівником Житомирської  Обласної організації Єдиного Центру, компанії «Колорит»,  керівник Управління Охорони Здоров’я Житомирської Міської Ради та Першої приватної клініки. Також він є засновником благодійного фонду «Надія Полісся»,  МДЦ Експерт-Житомир та Медібор Плюс. Одружений, має сина та доньку.

  Герасименко Ігор Леонідович – народився 5 сiчня 1984 року в місті Радомишль Радомишльського району Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, пенсіонер, безпартійний, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, суб’єкт висування – ПОЛІТИЧНА ПАРТІЯ "СЛУГА НАРОДУ".

  Як повідомляє https://uk.wikipedia.org Ігор Леонідович український військовослужбовець, десантник, майор Збройних сил України, командир військової частини А1493, раніше — командир 1-го аеромобільно-десантного батальйону 95-ї аеромобільної бригади, герой України.

  У зв'язку з російською збройною агресією проти України з 8 березня 2014 виконував завдання на Півдні, у квітні вирушив на Донеччину, у Добропілля.

  26 травня 2014 підрозділом під керівництвом майора Герасименка були знешкодженні російські бойовики та їх автомобільна техніка під час атаки на блокпост. Завдяки професіоналізму, рішучості та особистій мужності командира підрозділам батальйонно-тактичної групи вдалося у найкоротший строк та без втрат особового складу і техніки захопити та в подальшому утримувати оперативно важливий пункт ‒ пануючу висоту 167.6 (гора Карачун) біля Слов'янська, тим самим взяти під контроль напрямки можливих наступальних дій російських бойовиків поблизу міста.

  У червні прийняв командування 1-м аеромобільно-десантним батальйоном після загибелі комбата ‒ Героя України полковника Тараса Сенюка. Брав участь у визволенні Слов'янська, був поранений, але лишився у строю. По тому був складний бій за висоту біля селища Спірне і звільнення Лисичанська.

  27 липня завдяки вмілому керівництву підрозділом в умовах інтенсивного вогневого впливу противника було знищено декілька вогневих позицій російських бойовиків та встановлено контроль поблизу населених пунктів Степанівка та Петровське в Шахтарському районі Донецької області, що в подальшому призвело до зриву спроб висування російських бойовиків загальною чисельністю до 200 осіб. 29 липня штурмовою групою під керівництвом Герасименка результативно та в найкоротші строки було взято під контроль курган Савур-могила ‒ стратегічно важливу точку створення «Маринівського коридору» для виходу основних сил з Ізвариного. Дістав два поранення ‒ в голову і в плече, і знову лишився в строю, командуючи батальйоном.

  Далі був ряд бойових операцій ‒  МаріупольТельмановеТрьохізбенкаКримськеЯсинуватаПіскиДонецький аеропортшахта «Бутівка». Брав участь у всіх виїздах в складі тактичної групи батальйону.

  13 лютого 2015 року Президент України Петро Порошенко вручив майору Герасименку Золоту зірку Героя України.

  Призначений командиром військової частини А1493, 5-та батальйонна тактична група 81-ї окремої аеромобільної бригади (м. Кременчук / м. Миколаївка, Донецька область).

  Під час війни продовжив навчання, у червні 2017 року закінчив Національний університет оборони України імені Івана Черняховського, отримав диплом магістра.

  У Києві на території Національного університету оборони України імені Івана Черняховського (проспект Повітрофлотський № 28) встановлено стелу з іменами Героїв України, серед який й ім'я Ігора Герасименка.

  З дружиною виховує сина.

  Герговський Антон Юрійович – народився 10 жовтня 1989 року в місті Житомирі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "СОЛБУД", безпартійний, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, самовисування.

  Як повідомляє https://declarations.com.ua його місце роботи ТОВ «Солбуд» на посаді директора. Його дружина Герговська Марія Олександрівна, батько Герговський Юрій Миколайович, мати Герговська Світлана Леонідівна. Його дружина має квартиру загальною площею 109 м2 вартістю за останньою оцінкою 540284 грн.  Він має автомобіль марки BMW X5. Його вид доходу заробітня плата отримана за основним місцем роботи у розмірі 70500 грн. Антон Юрійович є членом організації «Відродження ЮА».

  Грамотенко Олег Олександрович       – народився 13 вересня 1980 року в місті Таллінн, Естонія, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, генеральний директор, ТОВ "Тесла Енерго", безпартійний, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, самовисування.

  Як повідомляє https://declarations.com.ua його місце роботи Верховна Рада України на посаді народний депутат. Має дружину, доньку та двох синів. Також, він має житловий будинок загальною площею 307.9 м2. Він має легковий автомобіль марки TOYOTA RAV4. Його вид доходу від зайняття підприємницькою діяльністю у розмірі 4772659 грн. та заробітня плата отримана за основним місцем роботи у розмірі 102600 грн.

  Гундич Ігор Петрович        – народився 28 грудня 1975 року в місті Житомирі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, голова, Житомирська обласна державна адміністрація, безпартійний, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, самовисування.

  Як повідомляє https://declarations.com.ua працює на посаді голова Житомирської обласної державної адміністрації. Має дружину та двох синів. Також, він має 5 земельних ділянок загальною площею 223873 м2, 1128298 м2 205253 м2 2500 м2 20826 м2, квартиру загальною площею 82,90 м2. Він має 2 автомобіля марки ЗАЗ та Газ 53. Його вид доходу від надання майна в оренду у розмірі 8903 грн., заробітня плата отримана за основним місцем роботи у розмірі 21818 грн. та спадщина у розмірі 104044 грн.

  Кізін Сидор Васильович – народився 15 листопада 1975 року в місті Львові, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, партнер, адвокатське об’єднання "Кізін, Чібісов та партнери", член політичної партії Всеукраїнське об’єднання "Свобода", проживає в місті Києві, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Свобода".

  Як повідомляє https://declarations.com.ua працює в Житомирській обласній раді на посаді депутата. Має дружину та трьох синів. Також, він має  земельну ділянку загальною площею 2005 м2. Його дружина має 2 автомобіля марки Мерседес. Його вид доходу від зайняття підприємницькою діяльністю у розмірі 698283 грн. Сергій Миколайович є членом організацій, таких як Громадська організація "Люстрація", Адвокатське об'єднання "Бондарчук Кізін Чібісов та партнери", Громадська організація "Наша Воздвиженка".

  Коцюбко Олександр Петрович – народився 6 червня 1960 року в місті Житомирі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Київське", безпартійний, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, самовисування.

  Купчинський Богдан Борисович – народився 1 серпня 1986 року в місті Житомирі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта загальна середня, менеджер, ТОВ "Дельта – АВ7", безпартійний, проживає в селі Левків Житомирського району Житомирської області, судимість відсутня, суб’єкт висування – політична партія Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина".

  Леонченко Наталія Петрівна – народилася 4 грудня 1971 року в місті Житомирі, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, викладач, КВНЗ "Житомирський медичний інститут", член Політичної партії "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ", проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "ОПОЗИЦІЙНА ПЛАТФОРМА – ЗА ЖИТТЯ".

  Працює депутатом в Житомирській міській раді.

  Недільський Володимир Володимирович   – народився 10 листопада 1976 року в місті Запоріжжі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, самовисування.

  Як повідомляє https://declarations.com.ua працює в Верховній раді на посаді особа на виконання функції держави, або місцевого самоврядування, кандидат в народні депутати України. Він має 2 будинка загальною площею 404,1 м2, 230,9 м2, земельну ділянку загальною площею 91074 м2. Також він має 3 автомобіля марки Газ та Уаз.

  Пешко Анатолій Володимирович       – народився 12 лютого 1963 року в місті Коростишів Житомирської області, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, президент, ТОВ "Надбужжя плюс", безпартійний, проживає в місті Києві, судимість відсутня, самовисування.

   Розенблат Борислав Соломонович – народився 25 травня 1969 року в місті Києві, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, народний депутат України, безпартійний, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, самовисування.

  Про доходи та власність бурштинового нардепа на сайті декларацій інформації за 2019 рік немає.

  СапіцькийСергій Володимирович– народився 6 жовтня 1978 року в місті Житомирі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ТОВ "Вілія-Клуб", безпартійний, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, суб’єкт висування – Політична партія "ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК".

  Він є засновником декількох компаній таких як "КЕНТАВР-ПОЛІССЯ", "АСК- ГРУПП", ЖИТОМИРСЬКА МІСЬКА МОЛОДІЖНА ГРОМАДСЬКА ОРГАНІЗАЦІЯ "МОЛОДІ РЕГІОНИ", "ВІЛІЯ-КЛУБ", "ЖИТОМИРЩИНА МИЛОСЕРДНА". Про це повідомляє https://youcontrol.com.ua.

  Ткаченко Борис Ігорович –        народився 29 жовтня 1985 року в місті Житомирі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, директор, ВТП ТОВ "Краяни" ЛТД, безпартійний, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, самовисування.

  Циганчук Наталія Антонівна – народилася 6 вересня 1961 року в смт Червоне Андрушівського району Житомирської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, доцент кафедри трудового та цивільного права юридичного факультету, Академія праці, соціальних відносин і туризму, безпартійнa, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, самовисування. Є керівником житомирської асоціації старателів.

  Цимбалюк Любов Володимирівна – народилася 17 березня 1964 року в селі Чкалово Ленінградського району Кокчетавської області, громадянка України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, фізична особа – підприємець, безпартійнa, проживає в смтГуйва Житомирського району Житомирської області, судимість відсутня, самовисування.

  Інформація щодо доходів та власності за 2019 рік не подана.

  Череднік Микола Валерійович –народився 14 квiтня 1992 року в місті Житомирі, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, тимчасово не працює, безпартійний, проживає в місті Житомирі, судимість відсутня, самовисування.

  Інформація щодо доходів та власності за 2019 рік не подана.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Суббота, 13/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework