Моторошна ДТП на Житомирщині: автівка протаранила віз, троє загиблих

  У Житомирській області на ділянці автодороги Київ – Чоп сталася ДТП, жертвами якого стали три людини. Інцидент стався о 3:40 в ніч на суботу, 13 липня, в Новоград-Волинському районі.

  Як повідомляє Головне управління Національної поліції у Житомирській області, на 252 км автодороги Київ – Чоп у с. Пищив зіткнулися автомобіль Opel Corsa під керуванням 35-річного львів’янина з гужовою повозкою, що розверталася в невстановленому місці, передає narodna-pravda.ua.

  Легковик з’їхав у кювет.

  Однак коня збив водій легковика Opel Omega, 34-річний мешканець Львівщини, який рухався з учасниками події в попутному напрямку.

  Внаслідок аварії від отриманих травм загинула пасажирка воза. Візник і ще один пасажир були доставлені в лікарню, проте, незважаючи на зусилля медиків, врятувати їх не вдалося. Особи загиблих встановлюються.

  Також медична допомога без госпіталізації надавалася пасажирам Opel Corsa, львів’янкам, 2005 і 1994 р. Водії обох автомобілів не постраждали.

  Попередня правова кваліфікація події – ч. 3 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

дтп траса

дтп траса

дтп траса

дтп траса

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 15/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework