У Бердичеві на металобазі знайшли мішок із гранатами

  На металобазі в Бердичеві виявили мішок із обрізом мисливської рушниці та боєприпасами. Про це інформує відділ комунікації поліції Житомирської області. 

  Згідно повідомлення правоохоронців, на міні-арсенал натрапив випадковий перехожий, який і повідомив про знахідку поліцейських. На місце прибули працівники вибухотехнічної служби ГУНП і слідчо-оперативна група міського відділу поліції. У мішку виявили гранати РГД-5 та ВОГ-17 з підривачами типу УЗРГМ і фрагмент пластичної вибухової речовини. Крім того, у сховку було знайдено обріз одноствольної мисливської рушниці калібру 16 мм та набої до цієї зброї, - розповідє tsn.ua.

  "За вказаним фактом розпочаті відповідні перевірки щодо походження зброї і боєприпасів. Попередня правова кваліфікація – ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Слідчі підготували подання до суду щодо направлення вилученого на експертне дослідження", - повідомляють у поліції. Там також закликають громадян виявляти пильність і негайно повідомляти про виявлені підозрілі предмети, що можуть становити небезпеку для життя і здоров’я оточуючих. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework