Малинський пес Рем — в числі найкращих собак країни

  Нещодавно в Білій Церкві, що на Київщині, відбулася Всеукраїнська сертифікована виставка собак всіх порід САС-WKU «Кубок Юр’єва».

 

  Участь у ній брали близько сотні чотирилапих друзів людей різних порід зі Львова, Чернігова, Чернівців, Житомира та ряду інших міст.

  Малин на виставці представляли власниці собак породи аляскінські маламути Лариса Костюченко та Інна Вернигора. У відкритому класі породи «Північ» дворічна Айза вагою 39 кілограмів господарки Л.Костюченко отримала оцінку «відмінно» та медаль. А в класі «Юніори» восьмимісячний пес І.Вернигори отримав оцінку «добре».

  Справжнім тріумфом закінчився показ юніорського чемпіона України, кандидата в чемпіони країни Рема (італійська порода кане-корсо, вага — до 60 кілограмів) викладача дитячої школи мистецтв Віктора Петухова. Рема одноголосно було визнано кращим представником своєї породи.

  Власник Рема, не приховуючи задоволення й гордості за свого чотирилапого домашнього улюбленця, розповів:

  – Рема придбав у Харкові. Активно займаюсь його вихованням. Тим, хто мріє завести собаку, раджу брати кане-корсо. Вони дуже стримані, не набридливі, терплячі, розумні, невибагливі в побуті, ідеально підходять для тримання в квартирі. Раціон Рема складається з м’яса, гречаної січки, фруктів, овочів. Дуже полюбляє кавуни, дині, банани...

  Віктор Петухов збирається зі своїм Ремом до Вінниці, де проходитиме подібна виставка. Він сподівається, що його вихованець отримає третій титул САС і автоматично — звання чемпіона України.16071913 1

 

Богдан Лісовський, zhytomyrschyna.zt.ua

Новини Житомира

   

Последнее изменение Вторник, 16/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework