На Житомирському бронетанковому заводі невдовзі замінять керівництво

  За словами заступника секретаря РНБО, підприємство поступово вели до банкрутства. Тепер цим займатимуться компетентні органи.

  Заступник секретаря Ради національної безпеки і оборони України (РНБО) генерал-майор Cергій Кривонос заявив, що після його візиту на Житомирський бронетанковий завод і подальшої зустрічі з керівництвом ДК «Укроборонпром» було вирішено у найближчий час замінити керівництво цього оборонного підприємства, - передає tyzhden.ua.

  «Відвідав і один із наших бронетанкових заводів – Житомирський. Як не прикро, через позицію керівників його поступово вели до банкрутства. Тепер цим займатимуться компетентні органи. Будуть запитання і до очільників «Укроборонпрому», які вочевидь знали, але не звертали на те уваги»,  - сказав він в інтерв’ю АрміяInform.

  За словами Кривоноса, на цьому підприємстві була економічно неправильно організована робота.

  «Маючи величезний потенціал, завод на виході показав «нуль». Кошти йдуть на виплату премій виключно керівництву. Порівняно з зарплатами робітників – різниця у десятки разів. А люди не сліпі, все бачать. Не можна ставитися до працівників, як до другого сорту! Головний інженер практично не з’являвся в цехах, у гендиректора – свої питання… У підсумку – скорочення персоналу, різке зменшення випуску продукції…», – розповів заступник секретаря РНБО.

  Він додав, що нещодавно зустрівся з керівництвом «Укроборонпрому». Питання вирішене: найближчим часом відбудеться заміна керівництва цього заводу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Житомирський бронетанковий завод призупинив виробництво корпусів БТР-4, бо їх не приймає Міноборони

Житомирский бронетанковый завод покупал российские детали у фирмы представителя Порошенко

Новини Житомира

 

Последнее изменение Понедельник, 22/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework