Допоможіть дівчині із Житомирщини здолати рак крові

  Родині Людмили Овсійчук потрібна фінансова допомога для її лікування, адже у молодої жінки важка недуга, яку можна вилікувати лише через трансплантацію кісткового мозку.

   "Гострий лейкоз виявили у квітні 2018 року. Захворіла раптово, стан різко погіршувався протягом 2-х тижнів. Більше року лікувалась у Вінниці, пройшла 5 курсів хіміотерапій. Тоді теж збирали кошти як могли: родичі, знайомі, друзі, через Facebook, за 1рік і 3 міс. витратили на лікування близько 200 тис.грн. У червні цього року Люда пройшла обстеження у Туреччині.  За результатами обстеження виявили ще один діагноз МДС RAEB 1 (це теж за кров'ю), а також збільшилась кількість злоякісних клітин (бластів) до 7% - і Люда більше не в ремісії. Турецький професор-гематолог, трансплантолог  пропонує єдино можливий варіант лікування - трансплантацію кісткового мозку і чим швидше. Якщо чекати, то бласти доростуть до більш як 10% - і сестрі знову потрібна "хімія" і та ж трансплантація", - розповідає сестра Людмили.

  На одну хімію потрібно до 20 тисяч доларів і сама трансплантація коштує більше 100 тисяч доларів. Для звичайної родини з села на Житомирщині такі кошти просто захмарні.

  "Сподіваємось зібрати хоть щось! Щоб хоча би почали лікувати чи якусь підготовку розпочали до лікування. Зараз проводять діагностику, чи може хтось із рідних братів і сестер бути для Люди донором кісткового мозку. Прошу всіх небайдужих людей: підтримайте мою сестру Людмилу Овсійчук, щоб вона отримала свій шанс на життя! Нам потрібна хоча би початкова фінансова підтримка. Ми безмежно вдячні всім за будь-яку допомогу! І віримо, що у нас все вийде, і ми зробимо необхідну трансплантацію", - каже сестра Люди. 

  Реквізити для переказу коштів:

  карта ПриватБанк: 4149 4978 7263 3468 Овсійчук Людмила Леонідівна

  карта Ощадбанк: 5167 4901 1783 9333 Овсійчук Олександр Леонідович (брат).  

  https://www.facebook.com/groups/oovsiychuk/

Джерело: tsn.ua

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 24/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework