У Малинському районі загинув 14-річний підліток

  Трагедія сталася увечері 21 липня поблизу с. Скуратів Малинського району. Попередньо, хлопець катався на велосипеді й вирішив скупатись у річці Кам’янці. Тіло загиблого виявили місцеві жителі у воді.

  Повідомлення про подію надійшло до Малинського відділення поліції близько о 18.35. Жителі с. Скуратів спочатку виявили на березі річки велосипед і речі сусідського 14-річного хлопчика, а потім і тіло підлітка.

  Попередньо встановлено, що хлопець удень поїхав кататись на велосипеді й, вочевидь, зупинився біля річки скупатись.

  Під час огляду тіла загиблого слідів насильницької смерті фахівці не виявили. Причину смерті встановлюють судово-медичні експерти. Усі обставини перевіряють працівники поліції.

  Водночас правоохоронці закликають батьків відповідально ставитися до виконання обов’язків щодо догляду за дітьми та організації їх дозвілля. Дбайте про літнє дозвілля школярів. Контролюйте їх місцезнаходження у той чи інший час доби, цікавтесь колом спілкування і інтересами вашої дитини. Щодня роз’яснюйте про правила безпечної поведінки удома, на вулиці, під час відпочинку на водоймах, у лісі, у місті тощо. Тримайте постійний зв'язок із дітьми.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework