Обіцяв допомогти, але обдурив: сирота з інвалідністю розповів про свою зустріч з колишнім Президентом

  Анатолій Тимчук – сирота, який має статус інваліда 1-ї групи. Незважаючи на те, що згідно із законом хлопцю належить житло, чиновники відмовляються виділяти йому обіцяну квартиру.

 

  Про це він часто розповідає в своєму Фейсбук.

  Анатолій народився в Житомирській області з важкою формою ДЦП: його ноги не рухалися. У матері хлопчика ще в юності діагностували шизофренію, тому відразу після пологів її автоматично позбавили батьківських прав. Анатолій потрапив до дитячого будинку, а по досягненню повноліття його перевели в будинок для людей похилого віку.

  Однак таке життя Анатолія Тимчука не влаштовувало: йому вдалося вступити, а потім і успішно закінчити училище для людей з інвалідністю. Хлопець дуже хотів отримати своє житло, яке належить йому за законом. Він боровся за нього спочатку в Житомирі, потім і в столиці.

  У грудні минулого року Тимчук зустрівся з колишнім президентом Петром Порошенко. Тоді відбулася нарада з питань створення безбар’єрного простору для людей з інвалідністю.

  «ДО НЬОГО ВАЖКО БУЛО ПІДСТУПИТИСЯ, АЛЕ У МЕНЕ ВИЙШЛО. КОЛИ ДО ПРЕЗИДЕНТА ПІДІЙШОВ, ТО ДУМАВ, ЩО ВІН ЗМОЖЕ ВИРІШИТИ МОЇ ПРОБЛЕМИ. Я ПРОСИВ, ЩОБ ДОПОМОГЛИ ЖИТЛОМ. ВІН СКАЗАВ, ЩО ДОПОМОЖЕ І ЖИТЛОМ, І МАТЕРІАЛЬНО. Я ЧЕКАВ ДОПОМОГИ ВІД НЬОГО, АЛЕ ДУЖЕ ПРИКРО, ЩО ВІН НЕ ВИКОНАВ ОБІЦЯНКУ», – РОЗПОВІВ АНАТОЛІЙ.

  На цей час хлопцю тільки і залишається, що оббивати пороги чиновників в надії на те, що він зможе отримати належну йому за законом допомогу.

Джерело:bbcccnn.org

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework