Лікар з Малина із 71-річним досвідом роботи відсвяткував свій 97-ий день народження

  Ще рік тому ми публікували схожий матеріал про цю ж людину, але з різними датами та цифрами, на одну менше (і вік, і досвід роботи).

 

  Надзвичайно приємно, що в нашій області, на Житомирщині зокрема та й в Україні загалом, є такі високопрофесійні люди-довгожителі.

  Ми нині розповідаємо про те, що вчора, 24 липня, поважний 97-ий День народження відсвяткувала Почесний громадянин міста Малина, лікар акушер-гінеколог вищої категорії, відмінник охорони здоров’я Мірдза Арнольдівна Приходько.

  «Жінка народилася у 1922 році у м. Харкові. З 1947 року працює у Малинському МРТМО акушер-гінекологом. Своє життя міряла присвятити музиці, проте малинчани знають її саме як відомого, чуйного та талановитого лікаря-акушера. Мірдза Арнольдівна майже з нуля створила акушерсько-гінекологічну службу на Малинщині. І сьогодні вона – на роботі: усміхнена та привітна.

  Від імені всієї громади міста Мірдзу Арнольдівну з Днем народження привітали міський голова Олексій Шостак та його заступник Леся Сніцаренко. Вони побажали іменинниці міцного здоров’я та щастя, достатку і благополуччя, невичерпної енергії, та бажання і надалі працювати для малинчан.

  Вітаємо!», — зазначається в повідомленні Малинської міської ради.

25071904 1

Джерело: Малинська міська рада

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework