×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині бабуся у свої 100 років уважно слідкує за новинами та добре розуміється на реаліях сьогодення

На початку 2015 року свій 100-річний ювілей відзначила коростенка Гапуленко Агафія Іллівна.

Жінка пережила голод, втратила на війні чоловіка, все життя пропрацювала в колгоспі на Полтавщині, - про це повідомляється на сайті Коростенської міської ради.

Підняла на ноги двоє дітей, дала можливість їм здобути вищу освіту. Сьогодні Агафія Іллівна має 4 онуків і 3 правнуків. До Коростеня переїхала до доньки, яка зараз і доглядає матір.

Незважаючи на свій поважний вік, жінка уважно слідкує за новинами, добре розуміється на реаліях  сьогодення. Тяжко переживає за події, що відбуваються в Україні, сумує за сином і онуком, які тепер не можуть приїхати до неї на ювілей з Росії, оскільки обидва є військовослужбовцями.

Секретом свого довголіття вважає любов до праці, до людей. За своє життя Агафія Іллівна жодного разу не вживала алкоголю, і навіть ковтком шампанського не порушила цієї традиції в день свого вікового ювілею, коли з вітаннями та подарунками завітали міський голова В.Москаленко, заступник міського голови О.Дзига та начальник УПЗСН І.Єсін.

Агафія Іллівна відзначена медаллю «За доблесний труд», якою надзвичайно дорожить, бо все її життя – це тяжка праця в ім’я добробуту України. Саме такі трудівники і є справжніми патріотами: вони не вміють промовляти полум’яні  гасла, а щоденною своєю працею творили і творять історію України.

n 0801152350

n 0801152350

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework