У Житомирі судитимуть депутата так званої «Народної Ради ДНР» за участь у терористичній організації

  У понеділок, 22 липня 2019 року, прокуратурою Житомирської області, за результатами заочного досудового розслідування, затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом участі особи у терористичній організації «Донецька Народна Республіка».

   Жительку Донецької області обвинувачують у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 258-3 КК України (участь у терористичній організації).

  Установлено, що громадянка України, протягом тривалого часу - з червня 2016 по листопад 2018 роки брала участь у структурному підрозділі терористичної організації «ДНР» на посаді так званого «депутата Народної Ради ДНР».

 Зокрема, «народна діячка» терористичної організації брала участь у розробці та прийнятті псевдозаконів «ДНР», здійснювала від іменітерористичної організаціїприйом громадян,а також через публічні виступи у ЗМІпроводила інформаційну роботу, направлену на виправданнятапоширення ідеології  «ДНР».

  Викрили протиправну діяльність особи та проводили досудове розслідування у кримінальному провадженні співробітники Управління СБУ в Житомирській області, прокуратура області здійснювала процесуальне керівництво.

  Справу розглядатиме Корольовський районний суд м. Житомира.

  Публічне обвинувачення здійснюватиме прокуратура області.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Четверг, 25/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework