У прибережну смугу річки Крошенка одне із комунальних підприємств скидає будівельні відходи. ФОТО

  На телефонну «Гарячу лінію» Державної екологічної інспекції Поліського округу протягом червня-липня поточного року поступають звернення громадян м. Житомира про те, що в районі Крошні невідомі особи вантажним автомобілем вивозяться будівельні відходи і висипають біля річки Крошенка.

   Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу неодноразово з виїздом на місце фіксували, що дійсно у прибережну смугу річки Крошенка одним із комунальних підприємств скидаються будівельні відходи. Працівниками Інспекції обстежено земельну ділянку, за результатами якого нараховано збитки завдані засміченням земельної ділянки водного фонду. А саме, було виявлено розміщення та складування відходів будівництва та знесення будівель і споруд площі забруднення 0,18 га та 0,972 га. Інспекцією нараховано збитки в сумі 39 701 376,00 грн. (тридцядь дев’ять мільйонів сімсот одна тисяча триста сімдесят шість гривень).

  З метою недопущення більш тяжких наслідків та встановлення винних в незаконних діях посадових осіб підприємства, стягнення завданої державі шкоди та відновлення земельної ділянки до попереднього стану, Інспекцією направлено лист до Головного управління Національної поліції в Житомирській області.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework