Влада Житомира пообіцяла ліквідувати сміттєзвалище, біля Соколовського кар’єру та встановити контейнери для збору ТПВ

  Ще одне звернення, із розміщених на сайті електронних петицій до Житомирської міської ради, розглянуто виконкомом. 

   Спершу нагадаємо, що в петиції йшлося про ліквідацію сміттєзвалища на території поблизу Соколовського кар'єру, а також встановлення там контейнерів для збору ТПВ.

  Зокрема, відповідь на петицію підписана заступником Житомирського міського голови Сергієм Кондратюком. І ось, про що в ній йдеться:

 

  «Повідомляємо, що Вашу електронну петицію від 03.07.2019 №2019-1211, яка набрала 262 голосів із 250 (100%) стосовно вжиття заходів щодо ліквідації стихійних сміттєзвалищ утворених біля Богунського та Соколовського кар’єрів та при можливості встановити на даних територіях контейнери для збору ТПВ, розглянуто.

  Питання ліквідації зазначених у петиції сміттєзвалищ, розглянуто на черговому засіданні міської постійно діючої комісії з питань поводження з безхазяйними відходами.

  За результатами роботи комісії КП «Автотранспортне підприємство 0628» Житомирської міської ради надано протокольне доручення виконати роботи з ліквідації безхазяйного сміттєзвалища, яке утворене на території прилеглій до Соколовського кар’єру.

  Інформуємо, що зазначені роботи будуть виконані силами комунального підприємства у серпні 2019 року.

  Разом з тим, управлінням житлового господарства міської ради опрацьовується питання встановлення контейнерного майданчика для збору ТПВ біля зазначеної водойми.

  Стосовно ліквідації стихійного сміттєзвалища утвореного біля Богунського кар’єра інформуємо, що з метою вирішення даного питання по суті, департаменту містобудування та земельних відносин міської ради доручено надати інформацію щодо приналежності даної території.

  Заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради С.М. Кондратюк».

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 26/07/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework