У Житомирі обговорили питання щодо впровадження технологій «Smart City»

  26 липня, радник міського голови Олександр Черняхович провів робочу нараду з працівниками виконавчих органів та комунальних підприємств міської ради, а також представниками компанії «Winncom Technologies» щодо впровадження технологій «Smart city», які спрямовані на підвищення рівня комфорту для мешканців міста.

   Про це повідомляє zt-rada.gov.ua.

  Зазначалося, що компанію «Winncom Technologies», яка реалізовує проекти на основі бездротових та дротових мережевих технологій, засновано в Сполучених Штатах Америки . З 2010 року в Україні діє філіал компанії.

  «Ми компанія, яка комплексно підходить до інфраструктурних проектів IТ. Тобто ми комплексно будуємо моніторингові  та кол-центри ,  мережеву інфраструктуру. Серед наших замовників багато операторів зв’язку, комунальних та приватних підприємств тощо. До прикладу, у Житомирі уже функціонують більше двадцяти світлофорних об’єктів, до модернізації яких долучилася частково і наша компанія, ‒ розповів директор «Winncom Technologies» Дмитро Студзінський, ‒  Як інтегратор компанія імплементує власні розробки в рішеннях, які зараз називають  «Smartcity». Це достатньо складний великий комплекс рішень, який об’єднує дуже багато технологій. Серед широкого спектру систем «Smart city», найбільш ефективною та результативною для міста наразі є така технологія, як «розумна транспортна система», що яка  дозволяє  забезпечити моніторинг і управління трафіком, керувати світлофорами, моніторити люки,  різноманітні об’єкти, а також реагувати на надзвичайні ситуації».

  «Ми дійсно зацікавлені у впровадженні інноваційних рішень та сучасних технологій, які допоможуть зробити життя мешканців Житомира більш комфортним. Аби розглянути можливості подальшої співпраці, нам необхідно напрацювати основні напрямки діяльності та розробити своєрідну  «дорожню карту» із впровадження обраних технологій у місті та їх інтеграції з системою "Безпечне місто"», ‒ зазначив радник міського голови Олександр Черняхович.

2

3

4

5

6

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework