Побиття 25-літнього хлопця у Бердичеві: справа рук поліцейських?

  31 липня до реанімаційного відділення районної лікарні у м.Бердичів  привезли побитого, у непритомному стані 25-літнього молодого чоловіка.

   Про це повідомляє trkvik.tv/.

  Не відходить від сина заплакана мати. Жінка стверджує: так жорстоко із хлопцем повелись поліцейські, котрі напередодні пізно увечері зупинили його на скутері. Він телефонував рідним, прохав принести тисячу гривень, аби сплатити штраф.

  Жінка разом із молодшим сином віднайшли старшого на площі Сєдлєцькій.

  Скутер лишили у родичів, мати пропонувала синові йти до неї, а він відмовився, мовляв, дійде до дому тещі самостійно.

  Тієї ночі Олександр додому так і не дійшов. Рано-вранці, о 6.30, його знайшли під забором непритомним господарі 4-го будинку, що по вул. Найдіна у Бердичеві.

  Медичні працівники районної лікарні жодних прогнозів не дають, кажуть, як тільки пацієнту стане краще – транспортуватимуть до нейрохірургічного відділення обласної лікарні. У поліції за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ст.121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження). Розслідування та службова перевірка стосовно причетності поліцейських, зі слів начальника ГУНП В’ячеслава Печененка, перебувають під його особистим контролем. За попередніми висновками поліції, «характер наявних у хлопця ушкоджень свідчить про велику ймовірність його травмування у результаті падіння». У будь-якому випадку, зазначають, інформацію опрацьовуватимуть для встановлення істини.

  Олена Вікторівна, мати потерпілого, у падіння ж не вірить, наразі хоче одного: аби син якнайшвидше став на ноги, а винні понесли заслужене покарання.

Новини Житомира

    
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework