×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Із Баранівки відправили перші буржуйки в зону АТО

Декілька днів тому у Баранівці вирішили збирати відпрацюванні балоні для скрапленого газу, аби виготовляти буржуйки на потреби АТО.

Як повідомляють у Баранівській міській раді, на оголошення досить швидко відгукнулися небайдужі люди. Так, приватний підприємець Франко Голумбієвський відразу ж узявся до справи і зробив «буржуйку» з відпрацьованого балона, наданого міським головою Анатолієм Душком. Ще дві виготовили Михайло Куцан (с.Стара Гута) та волонтер Олександр Нестерук (м.Баранівка).

А вже 3 січня підприємець Віктор Майструк  з Баранівки на власному транспорті завіз «буржуйки» у Житомирську 95-у аеромобільну бригаду. Як стало відомо, виготовлені баранівськими умільцями багатофункціональні пристрої для приготування їжі, обігріву солдатів та сушіння взуття разом з черговою партією гуманітарного вантажу були доставлені в зону АТО, і тепер вони зігріватимуть наших бійців у тріскучі морози.      

Тож від імені командування 95-ї аеромобільної бригади адресую слова щирої вдячності всім, хто долучився до цієї доброї справи.

До речі, 6 січня в міську раду звернулася жителька Баранівки Собченко Любов Йосипівна, яка передала ще 2 відпрацьованих балони. Невдовзі вони також отримають «нове життя» і ще довго служитимуть нашим військовослужбовцям.

Ще раз нагадуємо, що акція із збору відпрацьованих газових балонів продовжується. Просимо телефонувати в Баранівську міську раду (тел.(04144) 31021, 31299).  Наші воїни-земляки чекають на допомогу.

n 0901152362

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework