Триває реконструкція траси Київ-Чоп в Житомирській області: якою буде дорога

  Реконструкція Київ-Чоп в Житомирській області дозволить значно скоротити час поїздки.

   Про це повідомляє shotam.info з посиланням на пресслужбу САД у Житомирській області.

  Нині тривають роботи з реалізації проекту реконструкції автомобільної дороги М-06 Київ-Чоп (на м. Будапешт через мм. Львів, Мукачеве і Ужгород) в межах Житомирської області на ділянці км 129,6 – км 151,73. Минулого року контракт було укладено між Укравтодором та підрядною організацією, що перемогла у відкритих торгах. 

Що передбачає реконструкція?

  Проектом передбачено розширення дороги й доведення її до технічної категорії “1-Б” (ділянка довжиною 22,3 км) з 4-смуговою бетонною проїзною частиною (2х7,5м), а також будівництво й реконструкцію 4 транспортних розв’язок на різних рівнях, реконструкцію 3 існуючих шляхопроводів через залізничні колії, реконструкцію існуючого мосту через Кам’янку, будівництво 2 пішохідних мостів, реалізацію засобів освітлення й сучасних засобів організації безпеки руху.

Більше половини робіт виконано

  За інформацією незалежного інженера технічного нагляду FIDIC, який контролює виконання робіт, вже влаштовано близько третини дренажних та водопропускних труб. Відповідальна робота з перенесення комунікацій виконана на 20%.

  Крім того, триває будівництво всіх чотирьох шляхопроводів, на двох з яких вже виконано більше половини запланованих робіт.

Строк виконання робіт – 2 роки

  Контракт укладено у рамках проекту “Поліпшення транспортно-експлуатаційного стану автомобільних доріг на підходах до Києва (Пан’європейські коридори)”.

  Фінансування проекту здійснюється за кошти Європейського банку реконструкції й розвитку, а також Європейського інвестиційного банку.

  Зазначається, що нині це єдина ділянка траси від Києва до Рівного, що має лише дві смуги руху. Щодня шляхом користується до 10 тисяч автомобілів. Реконструкція автодороги та розширення її до 4 смуг дозволить водіям економити на кожній поїздці. 

Новини Житомира

      
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework