Відомі дизайнери представили вишуканий етнічний одяг і аксесуари на фестивалі, що пройшов на Житомирщині (Відео)

  На території замку-музею «Радомисль» відбувся третій Всеукраїнський фестиваль етнічного та стилізованого одягу та аксесуарів «Аристократична Україна».

   Про це повідомляє 7days-ua.com.

  Це унікальне дійство, яке дає можливість побачити найкращий одяг та вишукані аксесуари сучасних дизайнерів.

  Організатором показів з успішними жінками та генеральним медійним партнером етно-фешн-шоу «Аристократична Україна» виступив перший блог-журнал України LuckyUkraine в особі засновниці Олесі Тарасенко.

  «Подивитися на наше чудо – українське та кримськотатарське етнічне й стилізоване вбрання, представлене найкращими театрами мод та вітчизняними дизайнерами – приїхали сотні поціновувачів національних традицій: митці й спортсмени, телеведучі та політики, журналісти та науковці», – зазначила фундатор фестивалю Ольга Богомолець.

  Серед тих, хто презентував глядачам одяг та аксесуари, створені за народними мотивами, та автентичне вбрання, що було у вжитку понад сто років тому, – матері загиблих воїнів АТО та дружини захисників України, лікарі, вчителі, науковці, культурологи, волонтери, учасники АТО – загалом понад 150 чарівних красунь та красенів з усіх куточків України. Родзинкою заходу стали покази відомих дизайнерок Ірини Ковальової та Людмили Балашової, де їх моделями стали найуспішніші жінки України.

  Етно-фешн-шоу «Аристократична Україна» продемонструвало самобутність традицій і культури українського народу, його духовних та світоглядних підвалин, які століттями втілювалися в національному одязі.

  Подробиці — у сюжеті 33tvchannel.

Новини Житомира

       

Последнее изменение Четверг, 01/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework