У Житомирі нетверезий водій затиснув руку патрульного склом і поїхав далі. ВІДЕО

  Водій протяг патрульного за своїм авто близько 35 метрів.

  У Житомирі, 30 липня пізно ввечері, патрульні за рух із ввімкненим аварійним світлом затримали RENAULT, його водій виявився нетверезим – під час спілкування з поліцейськими чоловік раптово розпочав рух автомобіля, травмувавши одного з них.

  Про це повідомляє narodna-pravda.ua із посиланням на відділ комунікації поліції та Управління патрульної поліції Житомирської області.

  Як розповіли патрульні, водій зупинився, проте відмовився відповідати на запитання патрульних та надати посвідчення на право керування транспортним засобом.

  “У ході подальшого розвитку подій водій підняв склопідйомник своїх дверцят, затиснувши при цьому руку одного з патрульних, та різко розпочав рух авто. У результаті протяг поліцейського за своїм автомобілем близько 35 м”, – розповіли інспектори.

  Патрульного травмовано, в нього забої, садна та розтягнення зв’язок.

  Водій же з місця пригоди втік, його розшукує поліція.

  “Окрім адміністративної відповідальності за порушення Правил дорожнього руху, йому загрожує ще й кримінальна, оскільки за вказаним фактом розпочато досудове рослідування”, – пояснили правоохоронці.

  Кваліфікація події – частина 2 статті 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає відповідальність у вигляді обмеження або позбавлення волі терміном до п’яти років.

  Нагадаємо, нещодавно у Фастові Київської області стався смертельний інцидент. В ході конфлікту на вокзалі між двома бездомними, який переріс в бійку, 55-річний чоловік вдарив 28-річного ножем в живіт, той помер від рани на місці.

  Раніше повідомлялося, що біля одеського клубу “Гранат” охоронець закладу завдав удар одному з відвідувачів, від чого останній впав, отримавши смертельну травму.

  Нагадаємо також, у Запоріжжі жінка загинула від рук випадкового знайомого – пізніше він розчленував її тіло.

  Крім того, у Києві на бульварі Перова сталося вбивство – двоє друзів разом вживали алкоголь, виникла сварка, один застрелив іншого.

Джерело: НАРОДНА ПРАВДА

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 02/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework