У Житомирі судитимуть учасників злочинної групи, які виготовляли амфетамін

  Прокуратура Житомирщини спільно з органами правопорядку продовжує протидію незаконному збуту наркотичних та психотропних речовин на території області.

   Зокрема, наразі скеровано до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох осіб: співорганізаторкизлочинної групи, двох учасників та ще одного чоловіка, за ч.ч. 2, 3 ст. 307, ч. 2 ст. 309, ч. 2 ст. 317, а також за ч. 1 ст. 263, КК України.

 Наркоділки, віком від 38 до 50 років, обвинувачуються у незаконному виготовленні, зберіганні з метою збуту, а також незаконному збуті психотропної речовини в особливо великих розмірах, вчиненому повторно, організованою групою, а також у зберіганні вогнепальної зброї без передбаченого законом дозволу.

  Як повідомлялося раніше, подружжя (наразі чоловіка оголошено у розшук), з метою виготовлення та збуту психотропних речовин, організувало злочинну групу, залучивши інших осіб, серед яких – і свою родичку.

  Для налагодження незаконного промислу подружжя-організатори виділили окрему кімнату на другому поверсі власного будинку, облаштувавши спеціальним обладнанням для виготовлення та зберігання психотропної речовини. В «асортимент» інструментарію входили лабораторний хімічний посуд, полімерні та пластиковіконтейнери, термометри, медичні шприци, електронні ваги тощо.

  Установлено, що злочинна група, під керівництвом її організаторів, майже протягом року ‒ з березня 2018 по лютий 2019рр. систематично виготовляла психотропну речовину – амфетамін, яку збували наркозалежним особам.

  Справу розглядатиме Корольовський районний суд міста Житомира, публічне обвинувачення здійснюватиме прокуратура Житомирської області.

  Також, у зв’язку з оголошенням у розшук ще одного співорганізатора – чоловіка подружжя наркоділків, матеріали виділені в окреме провадження, досудове розслідування якого проводить СУ ГУНП в області.

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

    

Последнее изменение Пятница, 02/08/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework